Single Blog Title

This is a single blog caption

Bumper Voetbal – BZT Show – Bubble Voetbal

Bumper voetbal bij de BZT-Show – Bubble Voetbal

Zaterdag 8 februari was BumperZ Bubble Voetbal te zien in de BZT Show op Nederland 3. Deze show vervult de meest uiteenlopende wensen van kinderen. De wens van Matias was duidelijk; hij wilde Bubble Voetbal (Bumper voetbal) spelen met een drie vrienden. De BZT studio werd omgetoverd tot een bubble voetbal arena zodat de vier mannen los konden tijdens een potje bubble voetbal. De opgeblazen pakken dienen als stootkussen zodat er gerold, gebotst en gebumpt kan worden zonder er iets van te voelen! 

Bumper-voetbal-bzt-show-bubble-voetbal

De presentatoren Jetske en Pepijn moedigden de jongens tijdens de speciale winter spelen editie aan tijdens hun potje winter bumpervoetbal. 

Bubble voetbal is een ludieke tak van voetbal welke zich erg goed leent als activiteit voor vrijgezellenfeestjes, kinderfeestjes, teamuitje en bedrijfsuitjes. Met locaties in heel Nederland is het mogelijk om ook bij u in de buurt te spelen. Tevens is het mogelijk om het bubble voetbal in uw lokale sporthal te verzorgen. Mocht u interesse hebben, of meer willen weten over de mogelijkheden, neem dan via onderstaand formulier contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Als laatste willen we de crew van de BZT show bedanken voor het enthousiasme voor het bubble voetbal tijdens de opnames. Mede dankzij hen beleefde Matias een prachtige middag en zag hij zijn BumperZ Bubble Voetbal wens in vervulling gaan.

[bigContact form=on appointment=on]