Single Blog Title

This is a single blog caption

Bubble Voetbal in Friesland – BumperZ Nederland

Bubble Voetbal – nu ook te spelen in Friesland

Woont u in Friesland en wilt u ook graag eens bubble voetbal spelen – dit kan nu in Oudemirdum in Friesland. Bij recreatieterrein ‘De Hege Gerzen’ kunt u terecht voor Bubble Voetbal en tal van andere activteiten. Stel bijvoorbeeld een arrangement samen waarbij u Bubble Voebal en Voetbalgolf combineert.  Deze locatie heeft ook een uitgebreide horeca voorziening – uw activiteiten afsluiten met een gezellige barbeque is dan ook zeker een mogelijkheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het razend populaire Bubble Voetbal is ideaal in te zetten tijdens bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, teamuitjes, familiedagen enzovoorts. Het levert hilarische momenten op voor zowel de spelers als de toeschouwers – een potje Bubble Voetbal is een gagarandeerd succes. Zodra u in het pak zit kunt u rollen, tegenstanders ombeuken – het is uiteraard toegestaan om op de man te spelen in plaats van voor de bal te gaan. Voor zowel jong als oud, man als vrouw is dit een leuke activiteit.

bubble voetbal

Bij interesse helpen wij u graag verder, stuurt u ons gerust een mailtje via onderstaand contactformulier en wij zullen de mogelijkheden met u bespreken. Of kijk op de speciale locatiepagina van deze locatie (klik hier).

[bigContact form=on appointment=on]