Single Blog Title

This is a single blog caption
Bubble-voetbal-eredivisie-utrecht

Bubble Voetbal bij Eredivisie Live

Bubble Voetbal bij Eredivisie Live

Woensdag 19 december was onze partner uit Breda, René van Dieren, te gast bij een training van het eerste elftal van Utrecht. In aanloop naar de belangrijke wedstrijd tegen Ajax werd er een ontspannende activiteit voor de selectie van Utrecht gezocht. Met Bubble Voetbal als onderdeel van de training werd dit gevonden.

Een uur lang bumpen leverde vele hilarische situaties op en zelfs Jan Wouters kon zijn gezicht niet in de plooi houden. De lachwekkende taferelen werden vast gelegd door een cameraploeg van Eredivisie Live waarna de beelden werden getoond voor de wedstrijd Utrecht – Ajax. Presentator Humberto Tan was erg enthousiast over de activiteit en wellicht heeft het Bubble voetbal positief bijgedragen aan het spel van Utrecht.

Mocht je zelf ook interesse hebben om een potje Bubble voetbal te spelen met je team of club? Een mogelijkheid kan hierbij zijn om met alle teams uit een leeftijdscategorie een toernooitje te houden. Verder kan het Bubble voetbal ingezet worden als onderdeel van een spelcircuit of sportdag. Neem voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden contact met ons op via info@bumperz.nl

Bekijk hier de beelden van de training van Utrecht:

http://eredivisielive.nl/video/104355-een-potje-apart-voetbal-bij-fc-utrecht.html