Single Blog Title

This is a single blog caption
Bubble Football

Bubble Football

Bubble Fooball

Bubble Football – de nieuwste rage uit Scandinavie is sinds enige tijd ook te spelen in Nederland & België. Met Bubble Football haalt u gegarandeerd een hilarische activiteit in huis op uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of teamevenement.

Wilt u een unieke activiteit op uw evenement aanbieden, dan zit u met BumperZ Bubble Football helemaal goed. Van jong tot oud, man tot vrouw – iedereen is wel in voor een uitdagend potje Bubble Footbal. U kunt er voor kiezen om de spullen bij ons te huren (met of zonder begeleiding). Wilt u naast de Bubble Footballs ook andere activiteiten, wij bieden ook loungesets, klimwanden, waterballs en horecavoorzieningen aan. In samenspraak kunnen we uiteraard een mooi Bubble Football arrangement samenstellen waarbij de deelenemers de tijd van hun leven zullen hebben.

Bubble Football

Bubble Football

 

 

 

 

Met BumperZ Bubble Football zal je bedrijfsfeest, familie uitje of teambuilding activiteit hilarische momenten opleveren. Stap in het bubble voetbal pak en ren, beuk, val tijdens een mooi potje voetbal. Het aanvallen van de tegenstander is bij deze vorm van spel wel heel letterlijk te nemen! Wij kunnen u tijdens het evenement uiteraard begeleiden met personeel van BumperZ Nederland, zo heeft u nergens omkijken meer naar.

 

 

 

Bubble Football


9
van 10

op basis van 39 beoordelingen.
5 gebruikersrecensies.