Single Blog Title

This is a single blog caption
beach_aalsmeer_bubblefootball_bumperz

Voetbalteams & BumperZ Bubble Football

Voetbalteams & BumperZ Bubble Football

De winter komt er weer aan. Helaas betekend dit steeds meer afgelastingen door regen en vorst. BumperZ Bubble Football is de ideale activiteit om een lege zaterdag op te vullen. Voor voetbalteams is een Beach BumperZ toernooi bij The Beach in Aalsmeer een unieke ervaring.

Een middagje BumperZ Bubble Football staat garant voor vele hilarische taferelen en is een leuke activiteit om op een voetbal gerelateerde manier het teamgevoel te versterken. In een opgeblazen Bumper kan je botsen, beuken en rollen zonder daar iets van te voelen. De scheidsrechter zal je juist aanmoedigen om je tegenstander eerst omver te beuken en daarna de bal te spelen en schwalbes zijn overbodig.

Bubble Football

Bubble Football

The Beach is een overdekte, verwarmde hal waar het hele jaar door in zomerse temperaturen diverse activiteiten gespeeld kunnen worden. Combineer BumperZ Bubble Football met Footvolley en  leef je uit in het strandzand! Het is mogelijk om achteraf met je team een hapje of een drankje te nuttigen op de locatie in Aalsmeer. Natuurlijk kunnen ook clubtoernooien worden georganiseerd. Als u met meerdere voetbalteams tegelijkertijd komt kunnen we andere tarieven hanteren. Speel bijvoorbeeld een toernooi met de E’tje en de F’jes en een toernooi met de C en D teams. Met Bubble Football kan je eindelijk een keer je eigen teamspeler ombeuken zonder dat je er een rode kaart voor krijgt!

Voor voetbalteams hebben wij tot en met de maand december speciale tarieven. Neem contact op voor meer informatie! Voor bedrijfsuitjes klik hier.

[bigContact form=on appointment=on]