Schoonebeek (Drenthe)

Bubble Voetbal in Schoonebeek

Bubble Football

Speel Bubble Voetbal in Schoonebeek

Back2School Sports
Spanjaardpad 84
7761 BR Schoonebeek

W: www.back2schoolsports.nl
E:  info@back2schoolsports.nl


Info:

Back2School Sports verhuurt de Bubblevoetbal-pakken bij u op locatie. Bij de huur kunt u optioneel een instructeur van het sportbedrijf inhuren. Bubblevoetbal kan gehuurd worden door zowel particulieren als bedrijven. Ook biedt Back2School Sports clinics en evenementen aan voor bijvoorbeeld scholen of overheidsinstellingen. Bubblevoetbal is zeer geschikt om te spelen op bijvoorbeeld een familiedag, bedrijsuitje, jubileumfeest, evenement en vrijgezellenfeest.

Bubblevoetbal is een geweldig voetbalspel waarbij u veel hilarische momenten zult beleven. Met de Bubblevoetbal-pakken kunt u een tegenstander omver ‘bumpen’, scoren op de goals, maar vooral genieten van een super leuke belevenis. Bubblevoetbal is geschikt voor iedereen. Voor kinderen van 6 t/m 11 jaar kunt u Bubblevoetbal-pakken huren speciaal voor kinderen. Vanaf 12 jaar zijn de originele/grote Bubblevoetbal-pakken geschikt! 

Nevenactiviteiten:

Naast het verhuren van de Bubblevoetbal-pakken is Back2School Sports ook specialist in de onderstaande activiteiten en sport mogelijkheden. Neem vrijblijvend een kijkje op de website van Back2School Sports.

– Bootcamp work-outs
– Evenementen organisatie
– Verhuur sportdocent
– Clinic Kinball
– Clinic Bootcamp
– Sportevent Zeepvoetbal
– Sportevent Schoone Winter Obstacle Run

Schoeisel:

Alle schoenen met uitzondering van  voetbalschoenen met stalen noppen.

Wacht niet langer en boek BumperZ Bubble Voetbal via onderstaand contactformulier.

[bigContact form=on appointment=on]

Leave a Reply