Groningen

BUMPERZ BUBBLE VOETBAL in Groningen

Een potje Bubbel Voetbal in Groningen of omstreken? Dat kan! We verzorgen het bubble voetbal op diverse locaties in en rond Gronigen. Denk daarbij aan sportcentrum Kardinge of Lewenborg.  Daarnaast verzorgen we het Bubble Voetbal ook graag op uw eigen locatie (sportclub, vereniging, gymzaal).

bubble footballBedrijf dat Bubble Voetbal aan kan bieden in Groningen:

BumperZ Nederland

Boekingen via: info@bumperz.nl of 085 – 0600 977

W: www.bumperz.nl
E:  info@bumperz.nl


Gelegenheid:

Ben je op zoek naar een activiteit voor een vrijgezellenfeest, teamuitje, of activiteit met je studentenvereniging? Speel dan bubbel voetbal op een van onze locaties in Groningen. Mocht je zelf een locatie hebben waar je bubble voetbal wilt spelen, dan komen wij graag naar je toe! Onze ervaren begeleiders zorgen voor de op-en-afbouw van de activiteit en fungeren als scheidsrechter zodat het spel soepel en veilig verloopt.

Schoeisel:
Van normale schoenen tot sportschoenen, stalen noppen zijn niet toegestaan.

Sanitaire voorzieningen:
Ligt aan de locatie waar het evenement plaats zal vinden.

Nevenactiviteiten:
BowHunt (zie onze arrangementenpagina). Een mix van paintball en trefbal waarbij je met pijl en boog je tegenstander probeert te raken. Na een korte uitleg vliegen de pijlen je om de oren. – Duik jij weg of ga je vol in de aanval?

Informatie locatie:
Wilt u graag een evenement organiseren voor een bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest dagje uit en heeft u zelf een locatie tot uw beschikking – huur dan de BumperZ Bubble Voetballen om dit evenement net dat beetje extra te geven! Wij kunnen in heel Nederland en Belgie bezorgen en denken graag met u mee over uw onvergetelijke evenement!

Bubble Voetbal Spelen – Neem contact op:

Naam

Email

Onderwerp

Bericht


BumperZ Bubble Voetbal is ook te combineren met: BowHunt – zie onze arrangementenpagina of klik hier.