Locaties

Bubbel Voetbal Locaties – Bubble Voetbal Spelen

Momenteel hebben we een aantal mooie spellocaties voor u waar we BumperZ Bubble Voetbal kunnen aanbieden. U kunt er ook voor kiezen om een BumperZ Bubbel Voetbal evenement op uw eigen locatie te spelen (spelmiddag voetbalclub, studentenfeest, vrijgezellenfeesten op locatie, toernooi etc). De locaties waar Bubble Voetbal gespeeld kan worden bieden vaak ook andere leuke (sportieve) activiteiten aan. Voor een totaalpakket/arrangement kunt u kijken bij arrangementen. Speel bijvoorbeeld met uw collega’s, vrienden of familie een potje BumperZ Bubbel Voetbal, gevolgd door een voetvolley toernooi, kanotocht, tennis/squash, lasergame toernooi etc. – er zijn tal van mogelijkheden. Momenteel hebben we een mooi arrangement in combinatie met het enorm populaire BowHunt.

Vaste locaties:

Wij hebben Bubbel Voetbal locaties door het hele land, om precies te zijn werken we met 42 locaties samen zodat er altijd wel een locatie bij u in de buurt is om Bubble Voetbal te spelen.

Eigen locatie:

Wilt u liever Bubbel Voetbal spelen op uw eigen locatie, dan komen wij graag naar u toe en verzorgen we de activiteit bij u thuis, op de club of waar u maar wilt!

 


STEL DIRECT JE VRAAG OVER BUBBEL VOETBAL

Naam

Email

Onderwerp

Bericht