Single Blog Title

This is a single blog caption
BumperZ Bubble Football

Bubble Football – Bedrijfsuitje

BumperZ Bubble Football als Bedrijfsuitje

Bent u op zoek naar een leuke en actieve activiteit voor uw bedrijfsuitje? Met BumperZ Bubble Football bent u verzekerd van succes! Tijdens BumperZ Bubble Football dragen de spelers een opgeblazen pak dat als stootkussen dient. Hiermee kan gebotst, geduwd en gevallen worden zonder daar iets van te voelen.  Deze mogelijkheid levert vaak hilarische taferelen op wanneer u uw college over de kop ziet stuiteren.

The Beach in Aalsmeer is uitermate geschikt als locatie voor uw bedrijfsuitje. In zomerse temperaturen kan een uitgebreid arrangement samengesteld worden. Naast het BumperZ Bubble Football is hier onder andere de mogelijkheid om beachvolleybal te spelen of een spelcircuit af te werken waarbij het teamwork flink op de proef wordt gesteld. Naast een restaurant biedt The Beach ruimte aan diverse vergader-en-feestzalen.

Bent u op zoek naar een iets rustiger programma, dan kan deze gevonden worden bij Dekker Sport in Warmond. Met een golfclinic of een sloepentocht met zeemansliederen op het programma is er voor een ieder wat wils. Ook hier is het mogelijk om de dag af te sluiten met in een van de ruime feest of eetzalen.

Uiteraard is het ook mogelijk om de BumperZ op andere locaties in te zetten. Wilt u BumperZ Bubble Football als extra activiteit tijdens uw bedrijfsfeest, neemt u dan gerust contact op. Wij zorgen ervoor dat het een dag wordt waar nog lang over nagepraat zal worden!

[bigContact form=on appointment=on]