Single Blog Title

This is a single blog caption
bubbelbal-bumperz-bubbleball

BubbelBal

BubbelBal Spelen – Alle locaties zijn mogelijk

Heb je altijd al een keer BubbelBal willen spelen, dan bent u hier aan het goede adres. BubbelBal is ideaal in te zetten op uw sportvereniging, tijdens een bedrijfsuitje of natuurlijk als vrijgezellenfeest.

bubbelbal-bumperz

Wij organiseren graag een activiteit voor uw. Er kan gespeel worden op een van onze eigen locaties, maar daarnaast is het ook mogelijk om het BubbelBal te spelen op uw eigen locatie zolang er maar een geschikte ondergrond aanwezig is (gras, kunstgras, sneeuw, fijn zand, indoorvloeren).

Vraag snel naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden omtrent het BubbelBal. Wij denken graag met u mee over een mogelijke dagopzet. Wij hebben inmiddels twee jaar ervaring met het aanbieden van BubbelBal op diverse locaties en gelegenheden. Wij garanderen dat de deelnemers en toeschouwers het enorm naar hun zin zullen hebben en dat er nog lang over de activiteit zal worden nagepraat.

Het is mogelijk om te spelen in kleine groepen (per uur) of voor grotere groepen/verenigingen (in dagdelen). Neem bij vragen gerust contact met ons om om de opties door te nemen. Als u onderstaand formulier invult zullen wij zo spoedig mogelijk met een reactie komen op uw vragen.

[bigContact form=on appointment=on]