Single Blog Title

This is a single blog caption

Bubbelbal bij SC Cambuur

S.C. Cambuur bumpt er op los tijdens BubbelBal

In verband met een wedstrijd-vrij weekend voor S.C. Cambuur uit Leeuwaren, kregen de spelers de vrijheid om zelf een training te organiseren. De keuze viel al snel op een toernooi Bubblebal, zodat er vrijdag 15 november om 10:30 twaalf BumperZ klaar stonden voor een hilarisch potje Bubbelbal

Nienhuis en van der Laan zorgden ervoor dat de spelers flink opgefokt aan de eerste wedstrijd Bubbelbal begonnen. Na enkele potjes Bubbelbal had het grootste deel van de selectie de technieken onder de knie en werden er flinke bumps uitgedeeld. Lukoki kreeg het zwaar te verduren en moest het meerdere malen ontgelden wanneer zijn aandacht een fractie van een seconde verslapte.
Na 1,5 uur zat de Bubbelbal training erop. Echter werden er een aantal trouwe supporters van de tribune gehaald en in een Bumper gehesen. Zo kregen zij de mogelijkheid om het op te nemen tegen hun plaatselijke helden tijdens een potje BubbelBal. De koprol van een van de supporters leverde voor de overige toeschouwers een lachwekkend tafereel op.

Wil je zelf ook BubbleBal spelen met je team? Naast onze vaste partner locaties verspreid over heel Nederland, verzorgen wij het Bubbelbal op elke gewenste locatie. Bubbelbal is uitstekend in te zetten als alternatieve training of als teambuilding. Verder leent de activiteit zich erg goed als onderdeel op een jubileum of slotdag. Met zowel kindermaten ( < 11 jaar) en volwassenmaten (> 11 jaar) is het Bubbelbal inzetbaar voor alle leden van uw club. Met onze ervaring verzorgen wij de op-en-afbouw en de begeleiding van de activiteit zodat u daar geen omkijken naar heeft. Wij zijn er van overtuigd dat uw leden het Bubbelbal laaiend enthousiast zullen ontvangen. Mocht je BubbleBal willen spelen met je teamgenoten of interesse hebben om een toernooi op je club te organiseren? Wij denken graag mee over een eventueel programma!

Het Bubblebal was 20 november om 17:00 uur te zien bij Cambuur TV op Fox sports. We zullen de uitzending hier plaatsten zodra het mogelijk is.

[bigContact form=on appointment=on]