Bedrijven

BumperZ Bubble Football – Voor Bedrijven

Voor u als bedrijf is BumperZ Bubble Voetbal een opportunity om een geheel nieuw concept in Nederland aan te bieden. BumperZ is momenteel bezig met het opzetten van een netwerk van locaties waar de experience aangeboden kan worden en zoeken daarbij vooral naar bedrijven die actief zijn binnen de recreatieve-, sport- en evenementenbranche (heeft u een ander type bedrijf – en denkt u BumperZ Bubble Football met succes aan te kunnen bieden – vernemen wij dit graag).

Als BumperZ Nederland staan wij altijd open om nieuwe locaties in ons Bubble Voetbal netwerk te verwelkomen. BumperZ Nederland staat voor een sterk merk met producten van hoge kwaliteit. Om voor consumenten door heel Nederland het Bubble Voetbal toegankelijk te maken, streven wij naar zo’n drie locaties per provincie. Met het Bubble Voetbal heeft u de mogelijkheid om uw activiteiten te vernieuwen en extra publiek te trekken. In navolging van een aantal indoor-soccer hallen, boerengolf boerderijen en beachvolleybal locaties nemen wij uw locatie graag op in ons netwerk.

bumperz-coca-cola-partnership


1. Partnership

bumperz-partnership

Een samenwerking met BumperZ Nederland kunt u zien als een betrouwbaar partnership. Bij ons gaat het erom dit concept in Nederland zo goed mogelijk op de kaart te zetten. De aanschaf (koop of lease) van producten bij BumperZ Nederland is slechts een begin. Wij ondersteunen u graag met de door ons opgedane kennis en geven u tips v.w.b. strategische- en marketingtechnische keuzes. BumperZ Nederland is niet slechts uw leverancier, wij ondersteunen u om ook in uw regio BumperZ tot een groot succes te maken. De kracht van ons netwerk speelt hierbij een belangrijke rol en zaken als het doorsturen van aanvragen, strategische- marketingondersteuning zullen naar verloop van tijd uw investering ruim doen terugverdienen. Uiteraard is uw eigen motivatie en inzet ook van groot belang, maar wij vertrouwen erop dat u met BumperZ een uniek concept in huis haalt dat garant staat voor succes.

2. Marketing & Sales
bumperz-sales

Een van de grote voordelen van een samenwerking met BumperZ Nederland zijn de voordelen die u haalt uit onze algemene marketingactiviteiten voor het gehele concept. Wij promoten BumperZ Bubble Voetbal op landelijke tv (TROS, RTL, NCRV bijv.), landelijke- en lokale dagbladen en eventspecifieke mediapartners. Hierdoor bent u in staat om gebruik te maken van onze sterke merknaam en kunt u hieruit voortvloeiend ook hoge tarieven vragen. Daarnaast krijgt u een locatie specifieke pagina op onze website en kunnen wij aanvragen uit uw regio doorsturen. Er zijn tal van mogelijkheden waarbij we u kunnen ondersteunen, neem gerust contact op.

 

3. Kracht van een netwerk

bumperz-netwerkSamen staat u sterk! Niet alleen door een samenwerking met BumperZ Nederland, maar indirect ook door de kracht van het BumperZ netwerk dat is ontstaan via u en andere partners. U kunt leren van de ervaringen van anderen, samen werken aan grotere evenementen en doordat u samen het concept beschikbaar maakt in heel Nederland profiteert u indirect ook van de successen van de andere locaties die BumperZ aanbieden (denk aan mond-tot-mond reclame van spelers, mensen die het hebben gezien en ook in hun eigen regio willen spelen etc.). Kortom, wij omarmen u graag als schakel in onze almaar sterker wordende ketting van het BumperZ concept.


Joint Promotions & Corporate Branding

Wij helpen u graag verder om uw corporate branding te versterken met gepersonaliseerde producten. Denkt u dat wij uw bedrijf – groot of klein – kunnen ondersteunen en samen een goed marketingplan kunnen ontwikkelen horen wij dit graag van u via info@bumperz.nl. Uiteraard komen we graag bij u langs om de mogelijkheden omtrent BumperZ Bubble Football met u te bespreken.

Onze partners in Noorwegen, Zweden en Denemarken hebben al voor vele bedrijven succesvolle campagnes opgezet die uitlopen van zowel product of dienst tot doelgroepen van het bedrijf. De financiële sector, FMCG sector, Reclame & Marketingbureau’s, Event organisaties – allemaal zeer tevreden over de uitkomst van de campagnes. Wij kunnen een campagne helemaal op maat met u samenstellen van locaties tot benodigde (gepersonaliseerde) producten die u wilt inzetten. Voor alle soorten bedrijven zijn er mogelijkheden – van MKBers tot Multinationals.

bumperz bubble football

Auteur: BumperZ Nederland

Leave a Reply