Arrangementen

BumperZ Bubble Voetbal Arrangementen

Met verschillende partners bieden wij diverse activiteiten aan waarmee u, naast het Bubble Voetbal, een programma kunt samenstellen om de gehele dag te vullen. Wilt u Bubble Voetbal spelen in combinatie met voetbalgolf, boerengolf, golfclinics, WaterballZ, Beach Volleybal of loungesets – wij helpen u graag verder. Ook kunnen we specifieke arrangementen op maat samen met u samenstellen. Hieronder een impressie van de activiteiten die u kunt doen in combinatie met Bubble Voetbal:

bumperz-bubble-voetbal-arrangementen


The Beach Aalsmeer

Een actief dagje op het strand met zomerse temperaturen?

Bent u voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest op zoek naar een locatie waar van alles mogelijk is? The Beach in Aalsmeer biedt uitkomst. Bij deze overdekte locatie kunnen in zomerse temperaturen verschillende strandsporten beoefent worden. Uiteraard zal het beach volleybal niet ontbreken maar ook een spellencircuit en of een tropische workshop behoren tot de mogelijkheden. Verder is het mogelijk om de dag af te sluiten in strandstijl met een barbecue of een hapje in het restaurant.

Kijk hier of neem contact met ons op.

Dekker Sport Warmond

Ideaal voor bedrijfsfeesten, een locatie die onderdak biedt aan vele activiteiten.

Dekker Sport biedt u de mogelijkheid om met grote groepen verschillende activiteiten te ondernemen. Met golfclinics, tennis en squashbanen en sloepen verhuur met zeemansliederen is er voor elk feest ruime keus om het ideale programma samen te stellen. Verder heeft Dekker Warmond de beschikking over vijf zalen waar na een golfclinic onder het genot van een drankje kan worden nagenoten van de mooie slagen (en missers) van het afgelopen uur.  Tevens zijn er in elke zaal verschillende horeca mogelijkheden. Ook bij Dekker sport speelt u natuurlijk bubble voetbal.

Kijk voor meer info op www.dekkerwarmond.nl of neem contact met ons op.

Set in Motion

Op zoek naar een extreme activiteit voor uw evenement? Set in Motion heeft het! Met een mobiele klimwand van 9 meter hoog kunnen deelnemers zich op elke locatie vermaken. Onder begeleiding van bevoegde instructeurs kunnen vier personen tegelijk de hoogte in. Ook met een lasergame arena of een bungee trampoline op uw evenement, zal er nog lang nagepraat worden over deze gave activiteiten! Ook bij Set in Motion speelt u natuurlijk bubble voetbal.

Recreatieterrein de Hege Gerzen

Speel Bubble Voetbal in combinatie met Voetbalgolf. Daarna lekker nagenieten op het strand aan het IJsselmeer om vervolgens ook nog aansluitend een heerlijke barbecue te gebruiken.

Voorbeelden activiteiten icm bubble voetbal:

Mobiele klimwand: Met de uitdagende klimwand van 9 meter hoog kunnen de deelnemers zich op elke locatie vermaken. Er kunnen vier personen tegelijk klimmen. Om de veiligheid van de klimmers te garanderen wordt het klimmen standaard begeleid door minimaal twee bevoegde instructeurs.

Lasergamen op locatie: Een erg geliefde activiteit op evenementen met kinderen. In een opblaasbare arena kunnen maximaal tien spelers het tegen elkaar opnemen. Tevens is het mogelijk om een in sporthal, bedrijfsruimte of kantoor te lasergamen. Met het inzetten van rookmachines, verlichting, lasers en een geluidsinstallatie wordt ervoor gezorgd dat de ideale sfeer aanwezig is voor deze spannende activiteit.

Bungee trampoline: uw evenement springt eruit met de bungee trampoline als activiteit. Door middel van elastiek en een trampoline kunnen sprongen van 7 meter hoog gemaakt worden. Leef je uit en maak onder begeleiding van professionele instructeurs salto’s op ongekende hoogtes!

Golfclinic: op de schitterende driving range en putting green met uitzicht op de Kagerplassen kan Dekker Warmond haar gasten laten kennismaken met golf. Met golfclinics vanaf 1 uur tot een ware golfwedstrijd is er voor ieder niveau de mogelijkheid om een uitdagend en leerzaam programma samen te stellen.

Tennis en squash:  met 18 gravel-buitentennisbanen biedt Dekker Warmond ook aan grote groepen de mogelijkheid om het hele jaar door een tennistoernooi te organiseren. Daarnaast is het mogelijk om te tennissen op een van de 12 binnentennisbanen of een potje squash te spelen op een van de 10 squashbanen.

Sloepen verhuur: een activiteit die populair is in combinatie met de golfclinic is een tocht met een sloep over de Kagerplassen of door de Leidse grachten. Het tevens mogelijk om een wijnproeverij, cursus Leids voor beginners, zeemansliederen of een gids door de stad met de sloepentocht te combineren.

Zalenverhuur en horeca: Met vijf verschillende zalen biedt Dekker Warmond voor elk evenement of bedrijfsfeest de ideale mogelijkheid. Zo kunt u in de Golfbar heerlijk napraten over die mooie slag tijdens de golfclinic. Verder is het mogelijk om bijvoorbeeld de tennisbar exclusief te huren en kunnen er feesten verzorgd worden voor 1000 gasten. Uiteraard zijn er in elke zaal verschillende horeca mogelijkheden.

 

Wij helpen u graag verder,

Team Bubble Voetbal Nederland

Leave a Reply