085 - 0600 977 info@bumperz.nl

Arrangement

Archery Tag

Bij Archery Tag, ook wel BowHunt genoemd, jaag je met pijl en boog op je tegenstanders, word je geraakt – dan ben je af! Archery Tag lijkt op paintball en trefbal: schiet op je tegenstanders zonder zelf geraakt te worden en sluip achter de bunkers om ze te verassen. De pijlen hebben een zachte punt zodat een ‘hit’ geen pijn doet en je het speelveld ongeschonden verlaat.

ZorbRacing

Een spel vol spanning, uitdaging en sportiviteit. Wees de snelste, race in een mega Zorb en ga door het parcours.

Snelheid, techniek en doorzettingskracht – alles is nodig bij dit gave spel.

Ideaal voor sportverenigingen, festivals, scholen of dorpsfeesten!

ZorbBowling

Rondrennen in een megabal met ZorbGames. Tijdens dit spel zit je helemaal binnenin een bal van zo’n 3 meter doorsnee. Er zijn ook mogelijkheden om een ZorbRace te doen met meerdere ballen tegelijk! Ren jij alle bowling kegels om?

Bubble Bowling

Een iets kleinere variant van ZorbBowling. In je bubble pak ren je op de kegels af, krijg jij ze allemaal om? Bij deze versie van Bowling kan je meer spelers per uur vermaken dan met ZorbBowling. Ideaal voor sportclubs en grotere groepen.

Dart Voetbal

Een spel vol spanning, uitdaging en sportiviteit. Wie is de beste scherpschutter? Wie heeft de beste haviksogen? Het dartbord beschikt over een laag klittenband. Hierdoor blijven de ballen kleven. Vermaak en spanning is gegarandeerd met voetbal darten op uw locatie.

Kortings Alert

Last minute kortingsalerts ontvangen? Laat je email achter en wij mailen je als er een last minute superdeal is.