BOWHUNT
ALTIJD EEN HIT
GEGARANDEERD ACTIE
50+ PIJLEN
100% FUN
ADRENALINE RUSH

Archery Tag en Bubble Voetbal: 200% fun!

Bij Archery Tag, ook wel BowHunt genoemd, jaag je met pijl en boog op je tegenstanders, word je geraakt? Dan ben je af! Archery tag lijkt op paintball en trefbal; schiet op je tegenstanders zonder zelf geraakt te worden en sluip achter de bunkers om je tegenstanders te verrassen. De pijlen hebben een zachte punt zodat een ‘hit’ geen pijn doet en je het speelveld aan het einde van het uur ongeschonden verlaat.

Archery tag is gegarandeerd een hit!

Archery tag +

Team Deadmatch

Bij dit spel wint het team dat het langste in het spel blijft. Schakel je tegenstanders één voor één uit met een gericht schot óf vang hun pijlen! Tactiek is belangrijk, ren je als Rambo door de arena of sla je genadeloos toe met één gericht schot. 

Reserveren
Archery tag +

Bulls-eye

In het midden van het speelveld staat een ‘spot center’. Dit spel win je door als team jullie schijven te beschermen en de schijven van het andere team uit het spot center te schieten! Samen met je teamgenoten bedenk je een strategisch plan uit; wie valt er aan?

Reserveren
Archery tag +

Last man standing

Alle spelers starten in een cirkel. Na het startsein ren je zo snel mogelijk naar een bunker om aan te leggen voor je eerste schot. Het is de bedoeling bij deze vorm van BowHunt dat je alle andere spelers elimineert. Blijf jij als laatste speler over in de arena?

Reserveren

Wil je BowHunt en Bubble Voetbal Combineren - Laat het ons weten!

Ja, neem contact op!